Επίσκεψη και συζήτηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στις Φέρες λόγω της κατάληψης

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 12 Νοεμβρίου, 2019 16:07

Επίσκεψη και συζήτηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στις Φέρες λόγω της κατάληψης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης χθες Δευτέρα 11 Νοεμβρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στον χώρο του παλαιού κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Φερών συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επίσκεψη στον χώρο του παλαιού κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Φερών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους μαθητές του Λυκείου Φερών, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη απαραίτητων υποδομών στα εργαστήριά τους, την απουσία χώρων ανάπαυσης για τα διαλείμματα τους χειμερινούς μήνες και κυρίως για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τα αδέσποτα.
Οι μαθητές τόνισαν την έλλειψη οργανωμένης φροντίδας των αδέσποτων, η οποία οδηγεί σε αύξηση της επιθετικότητάς τους, τις καταστροφές προσωπικών ειδών τους και προβλήματα υγιεινής που δημιουργούνται.

Ο Δήμαρχος συζήτησε σε πολύ φιλικό κλίμα μαζί τους και ήδη έδωσε οδηγίες στην αρμόδια υπηρεσία να διορίσει φύλακα με σκοπό να ελέγχει την είσοδο των αδέσποτων στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος. Επίσης ενημέρωσε τους μαθητές ότι το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του νέου Λυκείου Φερών τηρείται αυστηρά και ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στην παράδοσή του.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 12 Νοεμβρίου, 2019 16:07

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV