Επιδιορθώσεις στα “σαμαράκια” των δρόμων της Ορεστιάδας

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 6 Αυγούστου, 2018 20:16

Επιδιορθώσεις στα “σαμαράκια” των δρόμων της Ορεστιάδας

Τα εκνευριστικά σαμαράκια που συναντούν οι οδηγοί εγκάρσια στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Βασιλέως Κωνσταντίνου πρόκειται να διορθώσει ο δήμος Ορεστιάδας.

Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Έβρος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ορεστιάδας το εν λόγω έργο ήταν από τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής αλλά λόγω της επικείμενης εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου είχε προγραμματιστεί να συμβεί μετά την ολοκλήρωσης αυτής.Ωστόσο η καθυστέρηση στην υλοποίηση της εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου δεν μπορούσε να αφήσει τις κεντρικές αρτηρίες της Ορεστιάδας σε αυτή την κατάσταση.

Όπως ανέφερε ο κ. Περιστεράκης το πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως στην οδό Κωνσταντινουπόλεως όπου υπάρχουν έως και 4 κάθετες τομές ανά οικοδομικό τετράγωνο από τα δίκτυα κοινής ωφελείας.

Η παρέμβαση σε όλα τα σαμαράκια αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου  και σκοπός της δημοτικής αρχής είναι να γίνει έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία στους δρόμους που εντοπίζεται το πρόβλημα.Ο χρονικός ορίζοντας για την ολοκλήρωση του έργου ,όπως είπε ο κ. Περιστεράκης, είναι μόλις μία εβδομάδα στις 100 τομές που έχουν καταμετρήσει οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ενώ το έργο θα χρηματοδοτηθεί απευθείας από τα ταμεία του Δήμου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ.Περιστεράκη:


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 6 Αυγούστου, 2018 20:16

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV