Επέστρεψε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 27 Ιανουαρίου, 2019 21:30

Επέστρεψε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς ανέλαβε τα καθήκοντά του “μετά από μία άνευ ουσίας και σοβαρότητας αδιαθεσία”.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, “μετά από μία άνευ ουσίας και σοβαρότητας αδιαθεσία”, εξήλθε από το Νοσοκομείο και ήδη από σήμερα το πρωί, έχει αναλάβει τα υπηρεσιακά του καθήκοντα, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς υπέστη ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

“Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής” επισημαίνεται σε ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς και τη διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο αντιστράτηγος Καμπάς αισθάνθηκε καρδιακές ενοχλήσεις περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, λιγότερο από τρεις ώρες αφού το ΚΥΣΕΑ τον επέλεξε ως τον νέο αρχηγό ΓΕΣ.

Ο αντιστράτηγος, μέχρι προχθές διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, διέμενε στην Αλεξανδρούπολη. Το ελαφρύ επεισόδιο τον οδήγησε να σπεύσει στο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση τοποθέτησης stent.

Πηγή: protothema.gr


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 27 Ιανουαρίου, 2019 21:30

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV