Εντυπωσίασε η Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Συντάκτης Νewsroom 9 Ιανουαρίου, 2020 09:22

Εντυπωσίασε η Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Εικόνες από την υλοποίηση των διήμερων εκδηλώσεων “FLY ME TO THE MOON – SOUNDS GREEK TO ME”, όπου η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος παρουσιάστηκαν με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο στο αεροδρόμιο των Αθηνών “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”:

Ένα πολιτιστικό, παραδοσιακό, γαστρονομικό και τεχνολογικό υπερθέαμα προσέφερε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στους επιβάτες που ταξίδεψαν στις 23 & 24 Δεκεμβρίου 2019 από το αεροδρόμιο των Αθηνών “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το επιβατικό κοινό απόλαυσε τοπικά θρακιώτικα εδέσματα και παρακολούθησε με ενθουσιασμό παραδοσιακούς χορούς, κάλαντα, εορταστικά ήθη και έθιμα που παρουσίασαν ο πολιτιστικός επιμορφωτικός σύλλογος “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” Φερών και ο Πολιτιστικός σύλλογος Νίψας Έβρου.

Οι επισκέπτες ταξίδεψαν ψηφιακά στις ομορφιές του τόπου μας με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας.

Σε ένα αναμνηστικό βίντεο αποτυπώθηκαν χαρακτηριστικές στιγμές από το διήμερο εκδηλώσεων “FLY ME TO THE MOON – SOUNDS GREEK TO ME”.

“Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις που υποστήριξαν καθοριστικά την προσπάθεια μας για την προβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης διεθνώς!” κλείνει η ανακοίνωση του δήμου.

Δείτε το βίντεο από τις 2ήμερες εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”:


Συντάκτης Νewsroom 9 Ιανουαρίου, 2020 09:22

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV