Εντάξεις δύο έργων του Δήμου Ορεστιάδας άνω του 1 εκ. ευρώ

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιούνιος 14, 2018 16:38

Εντάξεις δύο έργων του Δήμου Ορεστιάδας άνω του 1 εκ. ευρώ

Ο Δήμος Ορεστιάδας ανακοινώνει δύο εντάξεις έργων άνω του 1.000.000 ευρώ. Το ένα έργο αφορά στο Τοπικό Χωρικό Σχέδιο του Δήμου Ορεστιάδας ενώ το δεύτερο έργο στην ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για προμήθεια πολυμηχανήματος επούλωσης λακουβών με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου:

  1. Έγκριση χρηματοδότησης ύψους 787.513,99 ευρώ για το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο του Δήμου Ορεστιάδας. Με το σχέδιο αυτό καθορίζονται όλες οι χρήσεις γης και οι όροι δόμησης, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε δράσεις και έργα με συγκεκριμένη χωρική σχεδίαση με στόχο την πολυεπίπεδη ανάπτυξη της περιοχής.
  2. Ένταξη Πράξης του Δήμου Ορεστιάδας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού». Η χρηματοδότηση της ανωτέρω Πράξης είναι ύψους 240.000,00 ευρώ. Ο Δήμος Ορεστιάδας θα προμηθευτεί πολυμηχάνημα επούλωσης λακουβών με παρελκόμενα, έτσι ώστε να δώσει λύσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου.

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιούνιος 14, 2018 16:38

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter