Ενίσχυση για τον Ατρόμητο Ασπρονερίου με τρεις έμπειρους “Αλεξανδρουπολίτες”

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 19 Σεπτεμβρίου, 2019 15:34

Ενίσχυση για τον Ατρόμητο Ασπρονερίου με τρεις έμπειρους “Αλεξανδρουπολίτες”

Οι Παναγιωτόπουλος, Ατματζίδης και Καραγιάννης προστέθηκαν στο ρόστερ του Ατρόμητου Ασπρονερίου.

Σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ του προχώρησε σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις ο Ατρόμητος Ασπρονερίου με την προσθήκη τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών με πολλές παραστάσεις στα γήπεδα της ΕΠΣ Έβρου! Περιττές οι συστάσεις για τους  Γιώργο Παναγιωτόπουλο (μεσοεπιθετικός) Γρηγόρη Ατματζίδη (μέσο)  και Δημήτρη Καραγιάννη (αμυντικό), με την προσθήκη των τριών γεμίζει τα κενά σε κάθε γραμμή με παίκτες που μπορούν με την εμπειρία τους να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Γαβριηλάκη στην προσπάθεια της για διάκριση στο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Β΄Κατηγορίας και στο Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου

Η ανακοίνωση για τον Παναγιωτόπουλο:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε έναν μεγάλο και έμπειρο ποδοσφαιριστή, γνωστό σε όλο τον Έβρο. το μεγάλο μπάμ έγινε! Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου απέκτησε τον 41 χρόνο μέσο Παναγιωτόπουλο Γιώργο, που έμεινε ελεύθερος από την Ένωση Ανθειας (Γ Εθνική) που παρόλο που είναι 41 ετών δεν λέει να σταματήσει γιατί δεν τον αφήνουμε . Πέρσι αποτέλεσε τον Ηγέτη της Ένωσης Ανθειας. Στην προσπάθεια της να πάρει το πρωτάθλημα. από τότε που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 14 χρονών το 1993 στον τότε ΑΛΕΞ ( Δ Εθνική τότε Γ τώρα). Μέχρι και τώρα έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στον Εβρο από οποιωνδήποτε άλλων ενεργεία ποδοσφαιριστή που παίζει στον Έβρο και το ποιο πιθανό από τους ποιο παλαιούς μη ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Οι Ομάδες που έχει αγωνιστεί τόσα χρόνια είναι :

ΑΛΕΞ ( Δ τώρα Γ Εθνική ) – ΟΡΦΕΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Δ τώρα Γ)- ΟΡΦΕΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ( Γ τώρα fooball league) – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΠΑΕ ΘΡΑΚΗ ( Δ τώρα Γ) – Σάμοθράκη ( Δ τώρα Γ) – ΝΙΚΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ , ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Δ τώρα Γ) – ΠΑΕ ΘΡΑΚΗ (Γ ΕΘΝΙΚΗ) – ΦΕΡΡΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ ( Α Τοπικό ) – ΧΙΛΗ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ (Δ τώρα Γ) – ΑΕΤΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ (Δ τώρα Γ) – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ – ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ , ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ( Α τοπικό) ενώ διατέλεσε και αρχηγός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ (Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 2004 -2005) μια στιγμή πολύ τιμητική για αυτόν γιατί υπήρχαν πολλοί γνωστοί παίχτες τότε. Όλα αυτά παρόλο που από το 2009 μέχρι και το 2016 έκανε 8 σοβαρές επεμβάσεις.

Γιώργο καλωσόρισες στην Οικογένεια του Ατρόμητου Ασπρονερίου . Η εμπειρία σου θα είναι πολύτιμη για εμάς, για τους στόχους που έχουμε θέσει.

Η ανακοίνωση για τον Ατματζίδη:

Νέα μεταγραφή για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ με τον έμπειρο μέσο ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ έχει αγωνιστεί στην Ενωση Κορνοφωλιάς Ακρίτα Νέας Βύσσας Άλεξ ΠΑΕ Νιψας Θράκη Φερών και πέρυσι Ορέστη Ορεστιάδας η εμπειρία του μεγάλη ως ποδοσφαιριστής του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμους η οικογένεια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ.

Η ανακοίνωση για τον Καραγιάννη:

Νέα μεταγραφή για την Ομάδα μας Ατρόμητος Ασπρονερίου . Ο έμπειρος αμυντικός και στόπερ Δημήτρης Καραγιάννης με θητεία σε προηγούμενες Ομάδες : Κορνοφωλία 8 έτη Α τοπικό , ΠΑΕ Νίψας 1 έτος Α τοπικό , Χιλή 1 έτος Α τοπικό , Μάκρη 1 έτος Β τοπικό, Αβαντας 1 έτος Β τοπικό , ΑΕΚ Εβρου 2 έτη Α τοπικόΕίναι πλέον μέλος του . συλλόγου μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 19 Σεπτεμβρίου, 2019 15:34

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV