Ενημέρωση για τα περιστατικά κορονοϊού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Μαρτίου, 2020 15:27

Ενημέρωση για τα περιστατικά κορονοϊού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στην υλοποίηση της πρότασης μερίδας τοπικών ΜΜΕ προχώρησε η διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης εκδίδοντας ενημερωτικό ημερήσιο Δελτίο Τύπου για τα αποτελέσματα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό (covid-19), ώστε να αποφεύγετε η παραπληροφόρηση.

Κατά τη σημερινή πρώτη ενημέρωση που δίνει στη δημοσιότητα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που αποτελεί το μοναδικό νοσοκομείο αναφοράς του κορονοϊού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφέρονται τα εξής παρακάτω:

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης, στα πλαίσια της υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας από τον κορωνοϊό COVID-19, ενημερώνει σε καθημερινή βάση, σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 19.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά 3 (τρία) επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκτός Μ.Ε.Θ.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν είναι αληθής.

Στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, ας επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ) και ας εφαρμόσουμε το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».-


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Μαρτίου, 2020 15:27

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV