“Ένας Οκτώβρης ροζ!”: Δράσεις ενημέρωσης από τον σύλλογο “ΣυνεχίΖΩ” στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Οκτώβριος 19, 2018 13:03

“Ένας Οκτώβρης ροζ!”: Δράσεις ενημέρωσης από τον σύλλογο “ΣυνεχίΖΩ” στην Αλεξανδρούπολη

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην ροζ κορδέλα και στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Έβρου “ΣυνεχίΖΩ” κάνει τον Οκτώβρη… ροζ με ποικίλες δράσεις στην Αλεξανδρούπολη!

Στα πλαίσια της καμπάνιας του Συλλόγου για εγρήγορση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, οι δράσεις το φετινό Οκτώβριο ξεκίνησαν από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου όπου μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά της πόλης όπου μοίρασαν ροζ κορδελάκια και “υπενθυμίσεις ζωής” στις κυρίες αλλά και στους κυρίους αλλά και σουσαμένια κορδελάκια-κουλουράκια! Η δράση θα συνεχιστεί και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου από τις 10:00, μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 21:00 ο Σύλλογος θα φωταγωγήσει το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης με ροζ χρώμα! 

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα: “Καρκίνος του μαστού στη νεαρή ηλικία. Έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση”.
Ομιλητές: Δημήτρης Καραμανίδης, Χειρ/γο Μαιευτήρα Γυναικολόγο, Δ/ντη Μ/Γ.Ε.Σ.Υ.
Σάββας Δευτεραίος, Ακτινολόγος, Επίκουρος καθηγητής Δ.Π.Θ..
Ο Σύλλογος θα υποδεχτεί το κοινό με καφέ και κεράσματα.

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου το πρωί, στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: “Καρκίνος του μαστού,καθημερινές ερωτήσεις-απλές απαντήσεις!”

Είσοδος ελεύθερη

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Οκτώβριος 19, 2018 13:03

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter