Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν στις σημερινές κινητοποιήσεις

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Μαρτίου, 2023 10:28

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν στις σημερινές κινητοποιήσεις

Την συμμετοχή τους στις σημερινές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα γνωστοποιούν οι Εμπορικοί Σύλλογοι των δύο πόλεων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης προτείνει δίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 13:00 “εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου” ενώ καλεί τα μέλη του Συλλόγου όπως και όλους τους επαγγελματίες της πόλης, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας, στις 11.00 ώρα μπροστά στο Εργατικό Κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ορεστιάδας αντίστοιχα δηλώνει την συμμετοχή του στην διαμαρτυρία στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας και καλεί τα μέλη του κλάδου να συμμετέχουν.


Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης ενόψει των αυριανών προγραμματισμένων κινητοποιήσεων της 16ης Μαρτίου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αποφάσισε τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις και προτείνει δίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 13:00 εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας όπως και όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας, στις 11.00 ώρα μπροστά στο Εργατικό Κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

  • Το οφείλουμε ως ελάχιστο δείγμα τιμής στα αδικοχαμένα παιδιά μας.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας:

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 16ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11 π.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Μαρτίου, 2023 10:28
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV