Έληξαν τα επεισόδια στο Φυλάκιο – Παρέμβαση Μαυρίδη, καταγγελίες από Τσομπανίδη για επίθεση

Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2022 15:43

Έληξαν τα επεισόδια στο Φυλάκιο – Παρέμβαση Μαυρίδη, καταγγελίες από Τσομπανίδη για επίθεση

Έληξαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο Φυλάκιο με την εμφάνιση του πρώτου μηχανήματος της εταιρίας για την έναρξη εργασιών επέκτασης των δομών.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν κάτοικοι προσπάθησαν να αποτρέψουν το μηχάνημα της εταιρίας και ενισχυμένες στυνομικές δυνάμεις του απέτρεψαν με χρήση βίας όπως κατήγγειλε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης. Επίθεση από τον υπεργολάβο της εταιρίας κατήγγειλε με ανακοίνωσή του και ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσομπανίδης:

Επίθεση από τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ δέχθηκε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ όταν προσπάθησε να εμποδίσει το φορτηγό να κατεβάσει την μπουλντόζα. Ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι επιθυμεί να καταθέσει μήνυση, ο αστυνομικός διευθυντής τού είπε να πάει στο αστυνομικό τμήμα Ορεστιάδας. Φυσικά προστατεύουν τους εργολάβους. Κατατίθεται φυσικά μήνυση και αγωγή. Η ΤΕΡΝΑ έχει ως γνωστόν στενές σχέσεις με μέλη της κυβέρνησης.

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης όπου ζήτησε από τον εργολάβο της εταιρίας να σταματήσουν οι εργασίες μέχρι να ενημερωθεί το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας από τον αρμόδιο υπουργό. Λίγη ώρα νωρίτερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και προσκομίστηκε στο Κ.Υ. Ορεστιάδας για τις πρώτες βοήθειες. Λίγο μετά αισθάνθηκε καλύτερα οπότε δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.


Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2022 15:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV