“Εκτός ύλης” θα βρεθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον Έβρο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Δεκέμβριος 6, 2017 13:02

“Εκτός ύλης” θα βρεθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον Έβρο

“Το πρόβλημα ξεκινά από την στιγμή που η αξία του κουστουμιού ξεπερνά την αξία του ανθρώπου που το φορά”.

Στον Έβρο θα βρεθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την θεατρική παράσταση  “Εκτός ύλης ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου”.

Στο βραβευμένο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών έργο του Κώστα Λεΐμονή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μετατρέπεται από πολιτικάντης σε πολιτικό εκφωνώντας πριν παραιτηθεί τον τελευταίο του λόγο στην Βουλή, σε κρίση αλήθειας που αντικατοπτρίζει απόλυτα την κρίση που περνά η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Σουφλί: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο

Ν. Ορεστιάδα: Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Διόνυσος

Αλεξανδρούπολη: Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:15

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η πολιτική και η ορθή άσκησή της, κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, θεωρώντας την ως τη σημαντικότερη βάση για την ευημερία ενός κράτους και του λαού του. Σήμερα, οι πολίτες της Ελλάδας -και όχι μόνο- δεινοπαθούν λόγω της οικονομικής κρίσης, η οποία έχει γίνει και κρίση αξιών.

Όπως εύστοχα έχει σημειώσει ο συγγραφέας Arthur Clarke, «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές». Στο βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μετατρέπεται από πολιτικάντης σε πολιτικός, εκφωνώντας πριν παραιτηθεί, τον τελευταίο του λόγο στη Βουλή.

Η παράσταση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα καθίσουν στα έδρανα της Βουλής ως συνάδελφοι πολιτικοί ή θα παρακολουθήσουν από τα θεωρεία ως αγανακτισμένοι πολίτες.

Το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και το radioevros.gr σε στέλνουν θέατρο! Πάρε μέρος στην κλήρωση για δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Εκτός ύλης” με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στην Ορεστιάδα και στο Θέατρο Διόνυσος! Για να λάβεις μέρος στείλε inbox μήνυμα στην σελίδα μας που να λέει «Εκτός ύλης» και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 15:00 στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα «Άκου τι συμβαίνει» !

 

 

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Δεκέμβριος 6, 2017 13:02

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter