Έκτατο Δελτίο Τύπου από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Αυγούστου, 2023 14:52
Swiss Approval

Έκτατο Δελτίο Τύπου από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΟΥ

>ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου σε αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες που περνάει η περιοχή μας και οι κάτοικοι αυτού τόπου εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας, είναι παρών και διαθέσιμος να συνδράμει με κάθε μέσο και οποιοδήποτε τρόπο ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Swiss Approval

Καλούμε όλα τα μέλη μας, τόσο των Δημόσιων Δομών όσο και τους ελεθεροεπαγγελματίες ιατρούς, να βρίσκονται σε ετοιμότητα για παροχή επείγουσας βοήθειας, όπου τους ζητηθεί, μέσω του Ιατρικού Συλλόγου.

Ιδιαίτερα, καλούμε όλους τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς, να παρέχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους αυτές τις ημέρες, σε όσους συμπολίτες μας εμφανίζουν έκτακτα ιατρικά προβλήματα, τραυματισμούς ή επιδείνωση της υγείας τους λόγω της μεγάλης ρύπανσης της ατμόσφαιρας και γενικότερα των ακραίων πυρικών φαινομένων, με προτεραιότητα στις πληγείσες περιοχές.

Είναι η ώρα που κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος και η παρουσία της ιατρικής κοινότητας πρέπει να θεωρείται αυτονόητη, με κάθε μέσο και τρόπο.

Εφόσον προκύψουν ιδιαίτερα ζητήματα, ο ΙΣΕ θα επανέλθει είτε με έγγραφες οδηγίες προς τα μέλη του είτε με γενικότερη ανακοίνωση στο ευρύ κοινό.

Ευχόμαστε  όλος αυτός ο «εφιάλτης» να τελειώσει πολύ σύντομα με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες και με διαφύλαξη σε κάθε περίπτωση της υγείας και της ανθρώπινης ζωής.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Αυγούστου, 2023 14:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV