Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Μαΐου, 2023 14:57

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΜΥ. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού είναι: ισχυρές βροχές, καταιγίδες, κεραυνοί και χαλαζοπτώσεις. 

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα Τρίτη (02-05-2023) και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις, καθώς και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Swiss Approval

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα Τρίτη (02-05-2023) από το απόγευμα στο Ιόνιο και προς το βράδυ στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία (κυρίως τα δυτικά τμήματα) και την Πελοπόννησο.

Την Τετάρτη (03-05-2023) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, ενώ έως και τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο. Ο καιρός θα επιδεινωθεί από τις μεσημβρινές ώρες, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Πέμπτη (04-05-2023) τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ωστόσο ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Μαΐου, 2023 14:57
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV