Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουλίου, 2018 16:22

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Έβρου

Ο Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής  Ενότητας Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς ανακοίνωσε την σύγκληση του Σ.Ο.Π.Π. της Π.Ε. Έβρου με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

Η έκτακτη σύσκεψη των μελών του Σ.Ο.Π.Π. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: ”Σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής  Ενότητας Έβρου  Αντιμετώπισης  Δασικών  Πυρκαγιών έτους 2018”

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών

  1. Καλούμε σε έκτακτη σύσκεψη τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου  Πολιτικής  Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου  με σκοπό την αξιολόγηση των αναγκαίων μέτρων πρόληψης  και  ετοιμότητας της νέας αντιπυρικής περιόδου,  που έχουν άμεση και καθοριστική προτεραιότητα στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών

  2. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 25-07-2018  ημέρα: Tετάρτη  και ώρα 10: 30 πμ  στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. (Καραολή  & Δημητρίου -40-)

  3. Την ανωτέρω ημέρα και ώρα θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, σε θέματα που φαίνονται στο συνημμένα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ‘’Α’’.

  4. Η συμμετοχή των αποδεκτών της παρούσης κρίνεται απαραίτητη.

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουλίου, 2018 16:22

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV