Έκτακτες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΕΒΟΠ

Συντάκτης Νewsroom 16 Απριλίου, 2019 09:22

Έκτακτες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΕΒΟΠ

Στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα προχωρήσει εκτάκτως η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας (ΕΕΒΟΠ) την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου

Η αναγκαστική εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε μετά από την ομαδικής παραίτησης κάποιων μελών του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Μιλώντας στον αέρα του Ράδιο Έβρος ο πρόεδρος της ΕΕΒΟΠ Χρήστος Τσομπανίδης ανέφερε ότι η διαδικασία των εκλογών προβλέπεται από το καταστατικό σε περίπτωση που το διοικητικό συμβούλιο μειωθεί κατά κάποιο αριθμό, οπότε αναγκαστικά οδηγήθηκαν σε αυτήν την λύση.

Σχετικά με τις παραιτήσεις των μελών του συμβουλίου ο κ. Τσομπανίδης δήλωσε πως και τα τέσσερα μέλη που παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΒΟΠ επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση παραίτησης.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί την Κυριακή προβλέπει Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων για την Ομοσπονδία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΒΟΠ:

Η ΕΕΒΟΠ καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση βάση του άρθρου 15 παρ.5  του καταστατικού.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στην έδρα της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας,  (Αγίων Θεοδώρων 184, 1ος Όροφος), στην Ορεστιάδα με θέματα:

1.     Διάφορα θέματα

2.     Αναγκαστική εκλογή νέου Δ.Σ  λόγω ομαδικής παραίτησης κάποιων μελών του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου.

– Εξελεγκτικής Επιτροπής
– Εκπροσώπους  για  την  Ομοσπονδία


 


Συντάκτης Νewsroom 16 Απριλίου, 2019 09:22

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV