Έξυπνα τρικ για να οργανώσεις μια πολύ μικρή ντουλάπα τη νέα σεζόν

Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2019 09:55

Έξυπνα τρικ για να οργανώσεις μια πολύ μικρή ντουλάπα τη νέα σεζόν

Στο «σπίτι» όπου κατοικούν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου, θα πρέπει να επικρατεί τάξη. Καθετί θα πρέπει να έχει το δικό του «δωμάτιο», τη δική του θέση.

Να νιώθει ότι κάποιος το έχει σεβαστεί. Η ντουλάπα σου, όσο μικρή κι αν είναι, είναι ο μικρός ναός του στιλ για εσένα και έχει ως απώτερο στόχο να κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και εσένα, περιποιημένη.

Λίγο πριν την αρχή της νέας σεζόν, σου δίνουμε 7 λύσεις αποθήκευσης και τακτοποίησης που υπόσχονται να αυξήσουν μαγικά τον διαθέσιμο χώρο της. Το πιο σημαντικό βήμα, πριν ξεκινήσεις την αναδιαμόρφωσή της, είναι να ξεχωρίσεις (με ειλικρίνεια προς τον εαυτό σου) ποια κομμάτια θέλεις να συνεχίσεις να φοράς και ποια όχι. Δώρισε ό,τι είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και δώσε για ανακύκλωση ό,τι πια δεν μπορεί να φορεθεί γιατί έχασε την μάχη με το πέρασμα του χρόνου.

1) Βάλε jacket και παλτό πάνω από φορέματα: Ενα τρικ που θα εξοικονομήσει αμέσως πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα σου.

 2) Oμοιομορφία στις κρεμάστρες (προτιμήστε βελούδινες): Οι κρεμάστρες θα πρέπει να είναι στο ίδιο μέγεθος και όχι μεγάλες. Οι βελούδινες κρεμάστρες θα εμποδίσουν τις μικροφθορές στα υφάσματα.

3) Κρεμάστρες για αξεσουάρ: Στο εμπόριο, μπορείτε να βρείτε κρεμάστρες στις οποίες μπορείτε να κρεμάσετε ζώνες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε (όπως πχ φουλάρια), εξοικονομώντας χώρο.

ή να βάλετε αξεσουάρ (όπως ζώνες) μέσα σε τσάντες

 4) Διαχωριστικά ραφιών: Μια έξυπνη λύση για να ταξινομήσετε τα ρούχα σας μέσα στην ντουλάπα.

5) H πόρτα της ντουλάπας δίνει την δυνατότητα για έξτρα αποθήκευση: Μπορείτε να κρεμάσετε τα παπούτσια σας σε ειδική θήκη πάνω στην πόρτα της ντουλάπας (ή της κρεβατοκάμαρας).

 6) Πρόσθεσε μια έξτρα μπάρα: Θα δημιουργήσει αμέσως έξτρα χώρο μέσα στην ντουλάπα.

7) Ομαδοποίση: Mην ανακατεύετε μεταξύ τους τα ρούχα που φοράτε καθημερινά με τα ρούχα που φοράτε σπανίως, κι αυτά που φοράτε σε διαφορετικές εποχές.


Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2019 09:55

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV