«Εξελίξεις και Προοπτικές στον Αγροτικό Κόσμο» στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 11, 2017 11:59

«Εξελίξεις και Προοπτικές στον Αγροτικό Κόσμο» στην Ορεστιάδα


Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και η Αναπτυξιακή Εταιρία Ροδόπης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, υλοποιούν το πρόγραμμα με τίτλο «Η ΠΑΜΘ δίαυλος ενημέρωσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την απασχόληση και τις επενδύσεις».
Πρόκειται για μια ευρύτερη ενημερωτική και πληροφοριακή εκστρατεία που ενημερώνει το ευρύ κοινό για το τι ακριβώς κάνει και τι επιτυγχάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Η ενημερωτική εκστρατεία αφορά ενέργειες που έχουν γίνει ή προβλέπονται να γίνουν στην περιοχή της Ροδόπης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τις ενέργειες που χρηματοδοτούνται από προγράμματα της ΕΕ υπέρ της απασχόλησης, της ανάπτυξης και των επενδύσεων.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος σε συνεργασία με την εταιρία «Αγροσύμβουλος» και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στην Ορεστιάδα την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κωνσταντινουπόλεως, 59), με τίτλο «Εξελίξεις και Προοπτικές στον Αγροτικό Κόσμο».
Οι θεματικοί άξονες που πρόκειται να προσεγγίζουν και να αναλύσουν οι ομιλητές στην εκδήλωση είναι όλες οι εξελίξεις και η επικαιρότητα σχετικά με το τοπικό πρόγραμμα LEADER και ιδιαίτερα για τον Ν. Έβρου, το νομικό πλαίσιο των συνεταιρισμών και των ομάδων παραγωγών και η σύνδεσή του με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (2014-2020) καθώς επίσης και το μέτρο 4.1 που αφορά την στήριξη των επενδύσεων στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις (Σχέδια Βελτίωσης).
Οι εισηγητές, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι ο κύριος Παπαδάκης Πασχάλης, προϊστάμενος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου, ο κύριος Ευστάθιος Κεφαλίδης, Γενικός Διευθυντής ΑΝΡΟ, και ο κύριος Σταύρος Βαβίας, Δρ. Γεωπόνος, Μελετητής και Συνιδρυτής στην εταιρεία «Αγροσύμβουλος».
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρουμε την πιο πρόσφατη και έγκυρη πληροφόρηση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τα νέα στον Πρωτογενή Τομέα.
«Εξελίξεις και Προοπτικές στον Αγροτικό Κόσμο»
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 17:30
Πολιτιστικό Πολύκεντρο, Ορεστιάδα (Κωνσταντινουπόλεως, 59)

✔ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ
– Τοπικό Πρόγραμμα CLLD Leader
– Συνεταιρισμός και Ομάδες Παραγωγών – Νομικό Πλαίσιο – Σύνδεση με Προγράμματα του ΠΑΑ
– Μέτρο 4.1 – Στήριξη Επενδύσεων στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις (Σχέδια Βελτίωσης)

✔ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
– Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής
– Αναπτυξιακή Εταιρία Ροδόπης
– Εταιρία Αγροσύμβουλος

✔ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
– Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
– Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

«Εξελίξεις και Προοπτικές στον Αγροτικό Κόσμο» στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 11, 2017 11:59
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter