Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 18 Νοεμβρίου, 2022 13:11

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Το Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων, θα λάβουν χώρα οι παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις:

 1. 20 Νοεμβρίου 2022
  α. Από 11:00-13:00, στατική έκθεση οπλικών συστημάτων, στο στρατόπεδο «ΠΕΤΑΛΩΤΗ» στο Διδυμότειχο.

β. Στις 17:15, Εσπερινός στον Ι.Ν. Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου μετά αρτοκλασίας.


γ. Στις 20:30, μουσική εκδήλωση με θέμα «Οι Ένοπλες Δυνάμεις στο Πέρασμα της Ελληνικής Ιστορίας», στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής της ΧVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» και βράβευση Στρατιωτικού Προσωπικού, Εθνοφυλάκων και Ιδιωτών συνεργατών ως αναγνώριση της προσφοράς τους στη Μεραρχία.

 1. 21 Νοεμβρίου 2022
  α. Στις 10:00, επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου. Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί και σε Ι.Ν. των Δήμων και Δημοτικών Διαμερισμάτων, Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Πλάτης.

  β. Με το πέρας της επίσημης δοξολογίας θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων, Διδυμοτείχου, Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Πλάτης.

  γ. Από 10:00-13:00, στατικές εκθέσεις οπλικών συστημάτων, στο στρατόπεδο «ΠΕΤΑΛΩΤΗ» στο Διδυμότειχο και το στρατόπεδο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» στην Ορεστιάδα.
 1. Από 16 Νοεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου 22, έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Οι Ένοπλες Δυνάμεις στο πέρασμα του χρόνου», στο Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2.


Συντάκτης Νewsroom 18 Νοεμβρίου, 2022 13:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV