Σ. Μιχαηλίδης: Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, απευθυνόμαστε σε όλους – Εκδηλώσεις του ΚΚΕ σήμερα σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 29 Μαΐου, 2023 12:15

Σ. Μιχαηλίδης: Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, απευθυνόμαστε σε όλους – Εκδηλώσεις του ΚΚΕ σήμερα σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

Η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ και οι κομματικές οργανώσεις Ορεστιάδας, Τριγώνου και Διδυμοτείχου απευθύνουν κάλεσμα σε σύσκεψη-συζήτηση σήμερα στις 7:30 μ.μ. στο Συνεργατικό Καφενείο Μπεντρεντίν. Καλεσμένος στο Εβροσκόπιο του Ράδιο Έβρος σήμερα το πρωί, ο ομιλητής της εκδήλωσης Σιδέρης Μιχαηλίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στην εκδήλωση αλλά και στην επόμενη μέρα των εκλογών της 21η Μαΐου, η οποία βρίσκει ικανοποιημένο – αλλά όχι επαναπαυμένο – το ΚΚΕ για την αύξηση της δύναμής του, την εμπιστοσύνη νέων πολιτών που την εξέφρασαν με την ψήφο τους, κάλεσε δε και τους “εν δυνάμει” ψηφοφόρους, όπως είπε, να ενισχύσουν τη φωνή του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ακούστε τη συζήτηση με τον Σιδέρη Μιχαηλίδη στο Εβροσκόπιο:

Swiss Approval

______________

Η Ανακοίνωση – Κάλεσμα για την εκδήλωση στην Ορεστιάδα:

Η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ και οι κομματικές οργανώσεις Ορεστιάδας, Τριγώνου και Διδυμοτείχου απευθύνουμε κάλεσμα σε σύσκεψη – συζήτηση την Δευτέρα 29/5, 19:30μμ στο συνεργατικό καφενείο Μπεντρεντίν (Σεύθη Α΄ 6, Ορεστιάδα)

Θα μιλήσει ο Σιδέρης Μιχαηλίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ.

Όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη και τα καταφέραμε να ενισχυθεί σημαντικά το ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη πανελλαδικά και στον Έβρο:

  1. Συζητάμε με την Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
  2. Οργανώνουμε τη δράση μας για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη και σε όλες τις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Μοναδικός αντίπαλος και πραγματική μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στη στρατηγική του κεφαλαίου και της ΕΕ, στο κοινό πρόγραμμα των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, μπορεί να είναι μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ.

Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και στην Αλεξανδρούπολη:

Η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου. Για την οργάνωση της δράσης για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του Κόμματος στις εκλογές της 25ης Ιούνη.

Δευτέρα 29 Μαΐου στις 7:30μμ στο

Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης.

Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ.

ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση,  ο μόνος πραγματικός αντίπαλος της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, των κομμάτων που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 29 Μαΐου, 2023 12:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV