Εγκρίθηκαν έργα υποδομής στις Δημοτικές Κοινότητες Κυπρίνου και Τριγώνου

Συντάκτης Νewsroom 4 Ιανουαρίου, 2019 09:53

Εγκρίθηκαν έργα υποδομής στις Δημοτικές Κοινότητες Κυπρίνου και Τριγώνου

Την υπογραφή της σύμβασης έργου που προβλέπει παρεμβάσεις υποδομής στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες του Κυπρίνου και του Τριγώνου γνωστοποίησε με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση το σύνολο του προϋπολογισμού είναι 640.000 € και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα!

«ΈΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΟΥ»

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «ΈΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 640.000 €. Το έργο περιλαμβάνει μια σειρά παρεμβάσεων (π.χ. φρεάτια υδροσυλλογής, κράσπεδα, εγκατάσταση τσιμεντοσωλήνων, τοιχία αντιστήριξης , εκσκαφές, πλακοστρώσεις κ.α.) σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΟΥ, σύμφωνα με το τεχνικό πρόγραμμα των τοπικών κοινοτήτων και σε απόλυτη συνεννόηση με τους προέδρους αυτών.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, δίνοντας λύση σε χρόνια προβλήματα που αφορούν θέματα υποδομών στις κοινότητες των ΔΕ Κυπρίνου και Τριγώνου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων για την άψογη συνεργασία και για το αδιάκοπο ενδιαφέρον τους για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Συντάκτης Νewsroom 4 Ιανουαρίου, 2019 09:53

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV