Εγγραφές στα παιδικά τμήματα & στις ομάδες ενηλίκων

Συντάκτης Νewsroom Σεπτέμβριος 13, 2017 08:53

Εγγραφές στα παιδικά τμήματα & στις ομάδες ενηλίκων

Ξεκίνησαν ήδη και συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ που θα λειτουργήσουν και φέτος. Οι εγγραφές και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Ορέστου 76) καθώς και τηλεφωνικά στο 2552028280.

τμήματα για παιδιά από 4 ετών, νηπίων, δημοτικών σχολείων

Από την προνηπιακή ηλικία, το παιδί μαθαίνει να “παίζει” ομαδικά, να αναπτύσσει την αυτοπειθαρχία και να ελέγχει τα εκφραστικά του μέσα και το λόγο του. Μέσα από τα θεατρικά παιχνίδια και τις πρόβες για τα έργα που θα ανεβάσουν στο τέλος της σεζόν, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου με τον πιο ομαλό και αποδοτικό τρόπο.

εφηβική ομάδα για παιδιά γυμνασίου-λυκείου

Το εβδομαδιαίο διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα των εφήβων δίνει μια ανάσα ανανέωσης στην καλή διάθεση και τη θετική ψυχολογία των νέων. Το θέατρο δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα του “φαίνεσθαι”, αλλά η ουσιαστική και δημιουργική δουλειά που γίνεται κατά την προετοιμασία μιας παράστασης. Η Εφηβική Ομάδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ έχει να επιδείξει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο έργο τα τελευταία χρόνια, με τα παιδιά να κάνουν θεατρικά «θαύματα» κάθε φορά…

κεντρική σκηνή ενηλίκων

Από το 1988 το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας έχει γράψει τη δική του ιστορία στα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής, αλλά και στην ανάπτυξη του πανελλήνιου ερασιτεχνικού θεάτρου. Η Κεντρική Σκηνή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ είναι πάντα ένα ανοιχτό βήμα έκφρασης για όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το Θέατρο, συμμετέχοντας στις παραγωγές είτε ως ηθοποιοί είτε ως ομάδα υποστήριξης στα σκηνικά, τα κοστούμια, τα φώτα, τα πάντα… Το μεράκι, η αγάπη για το θέατρο-τις Τέχνες-τον Πολιτισμό, η δημιουργικότητα, η καλή διάθεση για προσφορά και η αίσθηση της ομαδικότητας αποτελούν τα βασικά συστατικά για όσους επιθυμούν να δηλώσουν το “παρών” στη νέα θεατρική σεζόν του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

παιδική σκηνή ενηλίκων

Προτεραιότητα το παιδί. Με σεβασμό στην παιδική ψυχολογία και με την πίστη ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο Σχολείο, το Θεατρικό Εργαστήρι ανεβάζει κάθε χρόνο παραστάσεις με έργα που απευθύνονται στα παιδιά. Η Ομάδα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο ενήλικα που θέλει να λάβει μέρος στις παραστάσεις παιδικού θεάτρου.

πειραματική σκηνή ενηλίκων

Χωρίς τη δέσμευση για το ανέβασμα κάποιας παράστασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν ένα δίωρο την εβδομάδα εμπλουτίζοντας τις θεατρικές τους εμπειρίες βιωματικά, μέσα από σπουδαία κείμενα του παγκόσμιου ρεπερτορίου σε μία νέα αντιμετώπιση.

εργαστήρι αρχαίου δράματος

Το Εργαστήρι Αρχαίου Δράματος συνεχίζεται υπό την καθοδήγηση του ηθοποιού Αντώνη Θεοδωρακόπουλου. Μετά την ολοκλήρωση πλέον της τριλογίας «Ορέστεια» του Αισχύλου, από την περασμένη χρονιά το Εργαστήρι Αρχαίου Δράματος μπήκε σε νέα συναρπαστικά μονοπάτια με τις «Βάκχες» του Ευριπίδη. Το Εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες και οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα.

εγγραφές /δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά 12:30-14:30 & 18:30-20:30 στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Ορέστου 76, τηλ. 2552028280 (εγγραφές γίνονται και τηλεφωνικά)

afisa nea sezon 2017-2018-3


Συντάκτης Νewsroom Σεπτέμβριος 13, 2017 08:53
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter