Εγκαινιάσε το εκλογικό του κέντρο ο συνδυασμός Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 14 Απριλίου, 2019 15:53

Εγκαινιάσε το εκλογικό του κέντρο ο συνδυασμός Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος να Ζω” πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον πεζόδρομο Σοφίας Νικολάου.

Παρά τον βροχερό καιρό φίλοι του συνδυασμού έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της κ. Γκουγκουσκίδου που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι στον πεζόδρομο Σοφίας Νικολάου στην Ορεστιάδα.Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ορεστιάδας π.Βαρθολομαίος.

Σταύρος Παπαθανάκης
Την επικεφαλής του συνδυασμού προλόγισε ο Δημοσιογράφος Σταύρος Παπαθανάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην συμπόρευση του με την κ. Γκουγκουσκίδου κατά τις πρώτες περιφερειακές εκλογές ,το 2010, όταν οι δυό τους συμμετείχαν στην πρώτη αιρετή περιφερειακή αρχή ,χαρακτήρισε απαραίτητο “μπερεκέτι” για τους αγρότες τη βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων εκφράζοντας τις ελπίδες του να είναι “μπερεκέτι” για τον Δήμο της Ορεστιάδας η νίκη της κ. Γκουγκουσκίδου στις εκλογές .


Στην ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Γκουγκουσκίδου έκανε λόγο για “στημένες δημοσκοπήσεις” και “δήθεν μετρήσεις που διακινούν οι αντίπαλοί μας”, άφησε άμεσες και έμμεσες αιχμές για την παρούσα δημοτική αρχή και την αδράνειά της απέναντι σε πολλά προβλήματα και τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη κατηγορώντας τον για την στάση του “στη μάχη των τεύτλων” αλλά αναφέρθηκε και στο θέμα της απώλειας χρημάτων αναφορικά με αρδευτικά έργα, θέμα που ανέδειξε η ίδια στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. 

Ακόμη έκανε αναφορές στο πρόγραμμά της ιδιαίτερα σε δράσεις για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και το ξαναζωντάνεμα της αγοράς καθώς και παρεμβάσεις “για να αλλάξουμε την εικόνα στην πόλη και στα χωριά μας” και δεσμεύτηκε να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έκλεισε την ομιλία της υποσχόμενη: “μαζί θα φτιάξουμε έναν νέο Δήμο Ορεστιάδας, τον πιο όμορφο δήμο στην Ελλάδα” και ανανέωσε το ραντεβού με τους παριστάμενους τη νύχτα των εκλογών της 26ης Μαΐου.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 14 Απριλίου, 2019 15:53

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV