Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΑ Γιώργος Μπουγιούκας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Μαΐου, 2024 09:41
Swiss Approval

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΑ Γιώργος Μπουγιούκας

Έφυγε από τη ζωή ο Ιδρυτής της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ομότιμος Καθηγητής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΔΠΘ, Γιώργος Μπουγιούκας, σε ηλικία 76 ετών .

Ο Γιώργος Μπουγιούκας, ήταν ιδρυτής και επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού & Φίλων της Καρδιολογικής Κλινικής “ΓΑΛΗΝΟΣ”, και εξαιρετικά αγαπητός στην ευρύτερη κοινωνία του Έβρου.

Το μήνυμα του Συλλόγου Προσωπικού & Φίλων της Καρδιολογικής Κλινικής “ΓΑΛΗΝΟΣ”:

Swiss Approval

Με βαθιά οδύνη, σοκαρισμένοι και εμβρόντητοι, αποχαιρετούμε τον Ιδρυτή της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ομότιμο Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ & Ιδρυτή του ΓΑΛΗΝΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΠΘ, πολυαγαπημένο μας άνθρωπο, Γιώργο Μπουγιούκα.

Ο Γιώργος Μπουγιούκας αφιέρωσε τη ζωή του στην ίδρυση και στην υψηλού επιπέδου παροχή καρδιοχειρουργικών υπηρεσιών υγείας, μοναδικής φήμης προτύπου λειτουργίας, της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής

στο ακριτικό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφήνοντας για το σκοπό αυτό μια λαμπρή καριέρα στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ & στο ΑΧΕΠΑ, με προσωπικό κόστος ζωής.

Υπήρξε μοναδικός άνθρωπος ανιδιοτελούς, ιατρικής & κοινωνικής, προσφοράς, εις έπακρον ακέραιος, ηθικός, έντιμος, εργάτης του ΕΣΥ & του Πανεπιστημιακού Ιατρικού γίγνεσθαι, μεγαλόκαρδος άνθρωπος, μοναδικής ευφυίας, ευθύτητας και αλτρουισμού.

Αγάπησε ως δεύτερη πατρίδα του τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη και ως συγγενείς του όλους εμάς, που μας εμπιστεύτηκε στο Σύλλογο, τον οποίο αποκαλούσε & θεωρούσε «παιδί του».

Έναντι φωτογραφίας πένθους παραθέτουμε αποτύπωση των αυθόρμητων στιγμών μας στο ΓΑΛΗΝΟ, όπως στη μεγάλη του καρδιά και στον ευθύ, εξαιρετικά ζωντανό και δυναμικό του χαρακτήρα ήρμοζε.

ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ.

Στη σύζυγό του, Αριστη Καλογριδακη και στον υιό του, Μπουγιούκα Ιωάννη, υποβάλλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, συμπάσχουμε μαζί τους και θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Μαΐου, 2024 09:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV