Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου Φάνης Δημοσχάκης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 15 Απριλίου, 2024 08:59

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου Φάνης Δημοσχάκης

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Θεοφάνης Δημοσχάκης, χθες, Κυριακή 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη γενέτειρα του, το Ισαάκιο Διδυμοτείχου.


Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον θάνατο του Θεοφάνη Δημοσχάκη:
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Θεοφάνη Δημοσχάκη.

Γεννήθηκε το 1944 στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο.

Εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου συνολικά πέντε φορές στο χρονικό διάστημα από το 1989 έως το 2004. Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του, όσο και την Παράταξη.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Έβρου:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Φάνη Δημοσχάκη που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο Φάνης Δημοσχάκης υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον τόπο μας με συνέπεια και ήθος, υπήρξε αγωνιστής της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης ως μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Έβρου, εκλέχθηκε βουλευτής Έβρου πέντε φορές από το 1989 έως και το 2004. Θα τον θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στον τόπο.

Τον Φάνη Δημοσχάκη αποχαιρετά με ανακοίνωσή του και ο ανιψιός του και βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης:

Από σήμερα (14/4/24), και μετά από μία μεγάλη μάχη, ο αγαπημένος όλων μας, Φάνης Δημοσχάκης δεν είναι πλέον κοντά μας…

Σύσσωμος ο Έβρος και η Θράκη πενθούν για την απώλεια ενός υπέροχου ανθρώπου και σπουδαίου πολιτικού, που κόσμησε επί σειρά ετών το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τιμώντας τον τόπο του!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι συντοπίτες του, τίμησαν τον αγαπητό τους ΦΑΝΑΡΑ με την ψήφο τους πάρα πολλά χρόνια.

Σύσσωμη η οικογένεια τον αποχαιρετά ευχόμενη Καλό Παράδεισο!!


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 15 Απριλίου, 2024 08:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV