Έφυγε ο Μίμης Παλαβούζης

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Δεκεμβρίου, 2019 21:49

Έφυγε ο Μίμης Παλαβούζης

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ορέστη Ορεστιάδας Ιατρός Δημήτριος Παλαβούζης!

Ο Ιατρός “Μίμης” Παλαβούζης διετέλεσε επί  εννιά αγωνιστικές περιόδους πρόεδρος του Ορέστη Ορεστιάδας και συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Συλλόγου . Με αφορμή το θλιβερό γεγονός ο Ορέστης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον αποχαιρέτησε.

Η ανακοίνωση του ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδας αναλυτικά:

“ΕΦΥΓΕ” Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΠΑΛΑΒΟΥΖΗΣ

Σύσσωμη η οικογένεια του «Ορέστη» με συγκίνηση και θλίψη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος σήμερα, γιατρού και επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου, Μίμη Παλαβούζη.
Ο Μίμης (Δημήτριος) Παλαβούζης υπήρξε εξέχον μέλος της κοινωνίας της πόλης μας με έντονη κοινωνική δραστηριότητα πέραν της ιατρικής, η οποία υπήρξε το επάγγελμά – λειτούργημά του, στο οποίο διακρίθηκε και για την ευσυνειδησία αλλά και την φιλανθρωπία του.

Διετέλεσε εννέα (9) αγωνιστικές περιόδους (1968 – 1970, 1971 – 1975, 1977 – 1980) πρόεδρος του Ορέστη και είναι ο πρόεδρος με τις περισσότερες θητείες του στην ιστορία του Συλλόγου. Κατά τη θητεία του 1969 – 1970 η ομάδα ανήλθε και αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική. Επίσης τη σεζόν 1978 – 1979 επί προεδρίας του η ομάδα ανήλθε από το τοπικό πρωτάθλημα στην νεοδημιουργηθείσα Α΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία ή Δ΄Εθνική.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η Μνήμη!

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο  (σ.σ. σήμερα ) Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σουφλί.

Ας τον θυμηθούμε παρακάτω με μερικά στιγμιότυπα από την προεδρική του θητεία :


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Δεκεμβρίου, 2019 21:49

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV