Έφυγε ο κυρ-Ηλίας της Α.Ε.Διδυμοτείχου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 8 Οκτωβρίου, 2018 14:32

Έφυγε ο κυρ-Ηλίας της Α.Ε.Διδυμοτείχου

Ένας αγνός στρατιώτης του τοπικού ποδοσφαίρου και της Α.Ε.Διδυμοτείχου έφυγε σήμερα!

Στα 83 χρόνια του έφυγε χτυπημένος από εγκεφαλικό επεισόδιο που του συνέβη μερικές μέρες πριν ο  πιστός στρατιώτης της Α.Ε.Διδυμοτείχου κος Ηλίας Σαζανίδης , μέχρι και λίγες μέρες πριν το επεισόδιο ο κυρ Ηλίας ήταν στην θέση του στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Διδυμοτείχου για να βοηθήσει από την μεριά του την αγαπημένη του Α.Ε.Διδυμοτείχου! Άνθρωπος με αγνή αγάπη προς το τοπικό ποδόσφαιρο και την λατρεμένη του Α.Ε.Διδυμοτείχου , είχε πάντα έναν καλό λόγο να πει και η ανιδιοτελής στάση που κράτησε απέναντι στους πράσινους αποτελεί παράδειγμα για όλους όσους ασχολούνται με τον παραγοντισμό στο τοπικό ποδόσφαιρο! Υπηρέτησε την ομάδα σε όλη του την ζωή πρώτα ως παίκτης και μετά ως παράγοντας για περισσότερα από 60 χρόνια! Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη στην 13:00 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Η συντακτική ομάδα του radioevros.gr εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ευρύτερη οικογένεια του την Α.Ε.Διδυμοτείχου.

ΚΥΡ-Ηλία Καλό Παράδεισο!

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου:
Μια μαύρη μέρα η σημερινή για την ομάδα μας καθώς απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών και μετά από πολλά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια ο πολυαγαπημένος ολων μας Κος Ηλίας Σαζανιδης.
Επί σειρά ετών διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και μετέπειτα παραγοντας.
Πιστος στρατιώτης όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ΑΕΔ μέχρι το τέλος της ζωής του.
Θα τον θυμόμαστε όλοι για πάντα με το χαμόγελο στα χείλη να κάθεται στην είσοδο του γηπέδου και να κόβει εισητηρια,πάντα εκεί πάντα παντού.
Εκφραζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Καλό παράδεισο κύριε Ηλία.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 8 Οκτωβρίου, 2018 14:32

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV