Δυναμικό “παρών” στις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης από τον βόρειο Έβρο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Νοεμβρίου, 2019 16:45

Δυναμικό “παρών” στις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης από τον βόρειο Έβρο

Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή σε άψογο κλίμα οι εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και στα παραρτήματά του ανά την χώρα

Για δεύτερη φορά φέτος οι κάλπες για την ανάδειξη εκπροσώπων στην νέα διοίκηση του ΤΕΕ Θράκης στήθηκαν και στην Ορεστιάδα “σφραγίζοντας” την προσπάθεια να καθιερωθεί η περιοχή ως η τέταρτη έδρα του ΤΕΕ. Μάλιστα στον βόρειο Έβρο η συμμετοχή κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα της προηγούμενης συμμετοχής με 1036 ψηφίσαντες σε όλη τη Θράκη με την παράταξη ΔΚΜ να αναδεικνύεται πρώτη με μεγάλο ποσοστό περίπου στο 68%, ενώ στην Ορεστιάδα το ποσοστό αυτό ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Αξιοσημείωτο παραμένει πως όσοι συμμετείχαν από την περιοχή του Βορείου Έβρου ως υποψήφιοι στις εκλογές για το περιφερειακό τμήμα εξελέγησαν στην νέα διοίκηση. Από την περιοχή της Ορεστιάδας είναι οι Αδαμάντιος Παπαπαδόπουλος (ο οποίος ήδη μετείχε στην διοίκηση του ΤΕΕ Θράκης ως Γενικός Γραμματέας), Βλάσης Καλετζίδης, Λάμπρος Κουμπρίδης, Γεωργία Τοκαμάνη (από την περιοχή του Διδυμοτείχου) και ο Μόσχος Παλαβούζης ο οποίος ισοψηφεί στην τελευταία θέση με υποψήφιο από την Αλεξανδρούπολη και αναμένεται η κλήρωση μεταξύ των δύο να καταδείξει ποιος θα πάρει θέση στο νέο ΔΣ. Οπότε θα υπάρξουν σίγουρα τέσσερα πρόσωπα, και στην καλύτερη περίπτωση πέντε, από το βόρειο Έβρο στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Θράκης, κάτι που ο Αδαμάντιος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε ως “πρωτοφανής επιτυχία”.

Αναμένεται στην συνέχεια η οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων και οι αρχαιρεσίες που θα καθορίσουν την τελική σύνθεση του νέου ΔΣ του ΤΕΕ Θράκης, κάτι που αναμένεται πριν το τέλος του έτους.

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και τις ευχαριστίες του εξέφρασε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο Γενικός Γραμματέας του ΤΕΕ Θράκης Αδαμάντιος Παπαδόπουλος:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Νοεμβρίου, 2019 16:45

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV