Δράστης προκάλεσε φθορές στα ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης – Βρέθηκαν και ναρκωτικά στην κατοχή του

Συντάκτης Νewsroom 1 Σεπτεμβρίου, 2022 10:17

Δράστης προκάλεσε φθορές στα ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης – Βρέθηκαν και ναρκωτικά στην κατοχή του

Την Τρίτη 30 Αυγούστου οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν μετά από καταγγελία αλλοδαπό ο οποίος προκάλεσε φθορές σε υαλοπίνακα πόρτας στα ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του ο δράστης κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, μία μεταλλική – γυάλινη πίπα και ένα χαρτάκι εμποτισμένο με ναρκωτική ουσία οπότε αντιμετωπίζει επιπρόσθετα και κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη αλλοδαπός για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την 30-8-2022 το βράδυ
στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κατοχή ναρκωτικών. Αναλυτικότερα, έπειτα από σχετική καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι προκάλεσε φθορές σε υαλοπίνακα πόρτας του ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, μία μεταλλική – γυάλινη πίπα και ένα χαρτάκι εμποτισμένο με ναρκωτική ουσία, τα οποία και κατασχέθηκαν. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Νewsroom 1 Σεπτεμβρίου, 2022 10:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV