Δολοφονία Τοπαλούδη: Ολοκληρώθηκε η δικογραφία για το ειδεχθές έγκλημα

Συντάκτης Νewsroom 28 Ιουνίου, 2019 11:55

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ολοκληρώθηκε η δικογραφία για το ειδεχθές έγκλημα

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 21χρονου Ροδίτη και 19χρονου Αλβανικής υπηκοότητας που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας.

Περαιώθηκε την Πέμπτη η δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού από δύο δράστες από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου προς αξιολόγηση και θα ακολουθήσει η υποβολή σχετικής πρότασης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου για την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων, έχουν ολοκληρωθεί και διαβιβαστεί οι εκθέσεις ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης των κατηγορούμενων, ενώ ακόμη αναμένονται απαντήσεις από την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους μέσω της σελίδας της.

Θυμίζουμε ότι οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά, από την 7η Δεκεμβρίου 2018 στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών και η κράτησή τους έχει παραταθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου έως την 4η Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή: www.news247.gr, dimokratiki.gr


Συντάκτης Νewsroom 28 Ιουνίου, 2019 11:55

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV