Δημήτρης Χαρνίδης: «Τα άλλα κόμματα δοκιμάστηκαν και απέτυχαν»

Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουλίου, 2019 09:45

Δημήτρης Χαρνίδης: «Τα άλλα κόμματα δοκιμάστηκαν και απέτυχαν»

Ο υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων Δημήτρης Χαρνίδης μίλησε σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην Σταυρούλα Αγελαδαράκη για την υποψηφιότητα του, για το δημογραφικό πρόβλημα στον Έβρο, για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, για την αποχή στις εκλογές, το θέμα της εκπαίδευσης ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους.

Ξεκινώντας την συζήτηση και σχετικά με την υποψηφιότητα του ο κ. Χαρνίδης απάντησε ότι η δικιά του δεν είναι μία χαμένη γενιά όπως πολλοί νομίζουν ενώ αναφερόμενος σε αυτές τις εκλογές και στην Ένωση Κεντρώων μίλησε για νέα πρόσωπα στην πολιτική.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα θέματα που έχει η περιοχή του Έβρου σχολίασε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το δημογραφικό που απασχολεί την περιοχή, κάτι το οποίο δημιουργεί και άλλα προβλήματα και δυσκολεύει την ανάπτυξη της χώρας συνολικά. «Τουλάχιστον 450.00 νέοι έχουν φύγει από την Ελλάδα» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την οικονομία της περιοχής και για την ανάπτυξή της στον Έβρο απάντησε πως θεωρεί ότι μπορεί να υπάρχει βελτίωση αν υπάρξει αλλαγή στην υπέρογκη φορολογία. «Κανένας δεν πρόκειται να επενδύσει στον Έβρο αν δεν υπάρξει φορολογική ελάφρυνση» τόνισε ο κ. Χαρνίδης.

Ακόμη σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την αποχή  στις προηγούμενες εκλογές, είπε ότι έμμεσα και αυτοί που απέχουν ψηφίζουν. «Κατανοώ την αγανάκτηση του κόσμου» ανέφερε ο κ. Χαρνίδης ενώ μίλησε και για τα πιθανά σενάρια μετά το τέλος των εκλογών. Αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στα υπόλοιπα κόμματα και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη ότι είναι πιθανή η προοπτική συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛ.

Σχετικά με το θέμα της εκπαίδευσης δήλωσε: «Η παιδεία με αφορά πρώτα ως γονέα και μετά ως πολιτικό» ενώ προσέθεσε, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να υπάρχει λιγότερος φόρτος εργασίας στους μαθητές και επίσης είναι απαραίτητο να δοθούν κίνητρα στους μαθητές και μετά την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κλείνοντας την συζήτηση ο κ. Χαρνίδης έδωσε το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών της Κυριακής προς τους ψηφοφόρους, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να κατέβει με κάποιο διεφθαρμένο κόμμα στις εκλογές και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διάλεξε την Ένωση Κεντρώων και τόνισε πως δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για τον τόπο του όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου με την Ένωση Κεντρώων Δημήτρης Χαρνίδης:


Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουλίου, 2019 09:45

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV