Δήλωση του νέου διοικητή του Π.Γ.Ν.Α. για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του

Συντάκτης Νewsroom 7 Ιανουαρίου, 2020 11:37

Δήλωση του νέου διοικητή του Π.Γ.Ν.Α. για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του

Με αφορμή την ανάληψη και επίσημα των καθηκόντων του ως Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο Ευάγγελος Ρούφος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστούς τους στόχους του για την λειτουργία του νοσοκομείου: 

Σύμφωνα με την αριθμ.Γ4β/Γ.Ποικ 93633/30.12.2019 απόφαση του  Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια  η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1115/ Τ΄ ΥΟΔΔ/ 31.12.019,  από σήμερα  επίσημα  αναλαμβάνω  τα καθήκοντά μου ως Διοικητής του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης .

Καταρχήν θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και να δηλώσω ότι με αίσθημα ευθύνης θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την ανταπόκριση μου στις προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νευραλγικό τομέα Υγείας.

Η προώθηση και εφαρμογή ενός μοντέλου διοίκησης του νοσοκομείου με επίκεντρο τον ασθενή και τον άνθρωπο θα είναι ο οδικός μου χάρτης και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ με αφοσίωση και μεθοδικότητα.

Η ορθολογική οικονομική διαχείριση , η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας αλλά και η στήριξη των ασθενών και του οικείου περιβάλλοντος των  πριν και μετά από τη νοσηλεία ,η βελτίωση των υλικοτεχνικών συνθηκών και  το ουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον  για το προσωπικό μας, το οποίο είναι ο θεμέλιος λίθος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της λειτουργίας του νοσοκομείου μας θα είναι στις προτεραιότητες μου.

Ο θεσμικός  διάλογος εντός και εκτός νοσοκομείου θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και η προσωπική μου δέσμευση.

Ευάγγελος  Ρούφος

Διοικητής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης


Συντάκτης Νewsroom 7 Ιανουαρίου, 2020 11:37

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV