Η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Τσάμογλου

Συντάκτης Νewsroom 11 Φεβρουαρίου, 2019 11:04

Η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Τσάμογλου

Το radioevros.gr παρουσιάζει την  δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Τσάμογλου με την οποία παύει πλέον να είναι μέλος του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας.

Στη δήλωση του ο κ. Τσάμογλου σχολιάζει εμέσως το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας “Είναι Στο Χέρι” Μας μετά την αρχική του στάση να ανεξαρτητοποιηθεί και να διατηρήσει την έδρα χωρίς όμως να θέλει να απάντησει καθώς όπως υποστηρίζει δεν θέλει να πλήξει μια κίνηση με την οποία  ήταν υποψήφιος εκφράζοντας τις ευχές του στον διάδοχο του.Αναλυτικά η επιστολή του κ. Τσάμογλου:

Καστανιές,  06 / 02 / 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Ονοματεπώνυμο: Τσάμογλου Δημήτριος
Κάτοικος:  Καστανεών  του  Δήμου Ορεστιάδας

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας,

τις τελευταίες ημέρες, ενώ τα πραγματικά προβλήματα είναι πολλά , κάποιοι έγιναν κήνσορες ηθικής. Με δελτία τύπου και συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομα μου, πράγμα μη πρέπον κατά  την ταπεινή μου άποψη.

Μιλάνε για θέματα ηθικής και πολιτικής ευσυνειδησίας. Θα μπορούσα με την παρούσα επιστολή να απαντήσω σε όλα, αλλά δεν το κρίνω σκόπιμο, διότι δε θέλω να πλήξω κανέναν και πόσο μάλλον μια κίνηση με την οποία  ήμουν υποψήφιος.

Με την παρούσα, λοιπόν, επιστολή  δηλώνω  την  παραίτηση  μου  από  τη  θέση  του  δημοτικού  συμβούλου  του  δήμου  Ορεστιάδας.

Εύχομαι σε όλους σας καλό υπόλοιπο θητείας, πάντα με υγεία.

Στον ή στην συνάδελφο/-ισσα, ο/η  οποίος/α θα με διαδεχθεί στη θέση αυτή, να ευχηθώ να είναι χρήσιμος για το καλό του Δήμου μας.

Σε όσους  θα είναι υποψήφιοι θα ευχηθώ, καλό κουράγιο και δύναμη.

Εύχομαι  ο αγώνας όλων μας  να είναι καθαρός, δίκαιος και υγιής, γιατί όλοι μας, εκτιμώ,  θέλουμε  να προσφέρουμε τα μέγιστα, ώστε να αναδείξουμε τον Δήμο μας ως τον πρώτο Δήμο της χώρας.

Με εκτίμηση
Τσάμογλου Ν.  Δημήτριος


Συντάκτης Νewsroom 11 Φεβρουαρίου, 2019 11:04

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV