Διημερίδα για την Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 12 Μαρτίου, 2023 13:44

Διημερίδα για την Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας

Στην διοργάνωση της πρώτης του δράσης, μια διημερίδα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, προχωράει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας

Αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σύστασης του συμβουλίου, έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και συνεδριάσεις, επιμερίστηκαν και κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες με την σύσταση ομάδων εργασίας ανά τομέα (Παιδεία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Υγεία, Περιβάλλον και Εξωστρέφεια), οι νέοι της Ορεστιάδας που απαρτίζουν το νεοσύστατο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας σχεδίασαν και προσκαλούν τους πολίτες στην πρώτη τους δράση!

Για όλα αυτά, για την σχεδίαση και υλοποίηση της διημερίδας αλλά και για ζητήματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν τους νέους της περιοχής και κατ’ επέκταση το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας μίλησαν καλεσμένοι στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” ο Χαράλαμπος Παναγιώτης Χρόνης, μέλος της Ομάδας Υγείας και ο Δημήτριος Σκαρλάτος, μέλος της ομάδας Παιδείας του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, ως εκπρόσωποι των ομάδων που διοργάνωσαν την διημερίδα.


Η διημερίδα είναι αφιερωμένη σε θέματα σχετικά με την υγεία – που θα παρουσιαστούν την πρώτη ημέρα, Δευτέρα 13 Μαρτίου και σε θέματα εργασίας και καριέρας – την δεύτερη ημέρα Τρίτη 14 Μαρτίου. Η διημερίδα θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, στις 18:00. Τα μέλη του Συμβουλίου Νέων απευθύνουν ευρύ κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν και να στηρίξουν την πρώτη τους αυτή δράση!

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να σας κοινοποιήσει την πρώτη του δράση, στα πλαίσια εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, η οποία εορτάζεται κάθε 8 Μαρτίου σύμφωνα με τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. Έτσι, λοιπόν, διοργανώνει διημερίδα, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, ώρα 18:00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νέας  Ορεστιάδας, Κωνσταντινουπόλεως 55.

Ενότητες Διημερίδας:

  • Η υγεία της γυναίκας – Συχνοί κίνδυνοι στη σημερινή εποχή
  • Δικαιώματα και σταδιοδρομία των γυναικών σε ηγετικές θέσεις στον εκπαιδευτικό και εργασιακό χώρο.

Ομιλήτριες:

  1. Εύη Ορφανού: Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Σπάνιων Παθήσεων Ν. Έβρου
  2. Θεοπίστη Κοκοβίδου: Μαία(Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας)
  3. Μαρία Παπαδοπούλου: Υπεύθυνη της Women-Act Αλεξανδρούπολης
  4. Δήμητρα Μαρίνα Γιορδαμλή: Corporate Affairs (Prisma Electronics)

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ορεστιάδας, Χρήστος Μουταφίδης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Είσοδος: Δωρεάν

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 12 Μαρτίου, 2023 13:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV