“Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης” στο Διδυμότειχο

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Μάιος 3, 2019 11:18

“Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης” στο Διδυμότειχο

Ο Δήμος Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης θα πραγματοποιήσουν ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση για τους μαθητές της περιοχής.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Αν. Μακεδονίας – Θράκης (ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε), προγραμματίζουν την πραγματοποίηση ψυχαγωγικής – εκπαιδευτικής δράσης “Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης” για τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της περιοχής.

Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, από τις 08:30 π.μ. έως τη 13:00, στο χώρο μπροστά από τη Δημαρχεία Διδυμοτείχου (και σε περίπτωση κακοκαιρίας: στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου).

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια ενεργειών περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των κατοίκων (μικρότερων, είτε μεγαλύτερων ηλικιακά) της περιοχής, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή και ουσιαστική συμμετοχή όλων στο πρόγραμμα της Ανακύκλωσης του Δήμου Διδυμοτείχου.

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Μάιος 3, 2019 11:18

Συνεντεύξεις

Promachos-TaeKwonDo
Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter