Διδυμότειχο: Ανοίγει τις πύλες του ο πολυχώρος “Στα Βήματα του Άϊ Βασίλη” – Δείτε το πρόγραμμα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Δεκεμβρίου, 2019 16:30

Διδυμότειχο: Ανοίγει τις πύλες του ο πολυχώρος “Στα Βήματα του Άϊ Βασίλη” – Δείτε το πρόγραμμα

Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους ο Χριστουγεννιάτικος Πολυχώρος του Διδυμοτείχου “Στα Βήματα του Άϊ Βασίλη”!

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 ανοίγει τις πύλες του ο πολυχώρος όπου θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες επισκέπτες να “περπατήσουν στα “Βήματα του Άι Βασίλη”, μέσα από ένα σύνολο εκδηλώσεων και δράσεων, από τοπικούς συλλόγους και φορείς.
Ο πολυχώρος εκδηλώσεων βρίσκεται στον πεζόδρομο απέναντι από το Δημαρχείο Διδυμοτείχου στην οδό Βενιζέλου (πρώην κατάστημα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών) και θα λειτουργήσει τις ακόλουθες περιόδους:
Περίοδος 1η: 20-24 Δεκεμβρίου από 18:00 μμ
Περίοδος 2η: 27-30 Δεκεμβρίου από 18:00 μμ
Στον εξωτερικό χώρο στις περιόδους του προγράμματος από τις 18:00 μμ εώς τις 21:00, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να ζωγραφίζουν, να στέλνουν γράμματα  στον Αη – Βασίλη, να επισκέπτονται  στο σπίτι του, να ακούνε παραμύθια, να κάνουν  face painting και να διασκεδάζουν με το τρενάκι που λειτουργεί ανάμεσα στα σπιτάκια.Το πρόγραμμα του εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει δεκάδες δραστηριότητες από συλλόγους και φορείς.

Παράλληλα, ένα από τα δημοφιλέστερα τοπικά έθιμα “Η Φωτιά της Αγάπης”, θα πραγματοποιηθεί στο Κουφόβουνο στις 26 Δεκεμβρίου στις 18:00 μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες.
Χορηγός Επικοινωνίας είναι το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ.
Το πλήρες πρόγραμμα:

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Δεκεμβρίου, 2019 16:30

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV