Διδυμότειχο: Υπεγράφη η σύμβαση έργου για την ανάπλαση της βόρειας περιμετρικής οδού

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Μαΐου, 2023 10:12

Διδυμότειχο: Υπεγράφη η σύμβαση έργου για την ανάπλαση της βόρειας περιμετρικής οδού

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων, που αφορά την ανάπλαση της βόρειας περιμετρικής οδού του Διδυμοτείχου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου:

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο ‘’Ανάπλαση Κοινόχρηστων χώρων 2022’’ μεταξύ του Δημάρχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και του αναδόχου εργολάβου με την επωνυμία ‘’Κ/Ξ5 Τσακιρούδης Ευάγγελος- Παπαδόπουλος Αδαμάντιος’’, στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στα «161.290.32 ευρώ» ( χωρίς Φ.Π.Α) και «200.000,00 ευρώ» ( με Φ.Π.Α).

Swiss Approval

Γενικά με την μελέτη αυτή προβλέπεται η ανάπλαση της βόρειας περιμετρικής οδού του Διδυμοτείχου. Η ανάπλαση συνίσταται στην κατασκευή στη νότια πλευρά της οδού , πεζοδρομίου πλάτους 2,80m με τα αντίστοιχα κρασπεδόρυρθα σε μήκος 440m. Στη βόρεια πλευρά της οδού θα κατασκευαστούν μόνο τα κρασπεδόρυθρα, στο ως άνω μήκος 440m . Προβλέπεται επίσης η κατασκευή της υποδομής του ηλεκτροφωτισμού της οδού (στο νότιο πεζοδρόμιο). Οι προβλεπόμενοι 17 ιστοί φωτισμού και το αντίστοιχο υπόγειο καλώδιο θα περιληφθούν σε επόμενοι εργολαβία . Το πεζοδρόμιο των 2,80m πλάτους θα κατασκευαστεί με πέντε σειρές πλακών τσιμέντου , με μία σειρά κίτρινων ριγέ πλακών όδευσης τυφλών και τέλος μια σειρά πλακών τσιμέντου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Μαΐου, 2023 10:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV