Διανομή 250 δεμάτων επισιτιστικής βοήθειας και ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους και ευάλωτες οικογένειες

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Σεπτεμβρίου, 2023 13:02

Διανομή 250 δεμάτων επισιτιστικής βοήθειας και ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους και ευάλωτες οικογένειες

Την διανομή 250 δεμάτων επισιτιστικής βοήθειας και ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους και ευάλωτες οικογένειες γνωστοποιεί η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου

Η Εκκλησία της Ελλάδος, με έκτακτη πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Aρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και με τη συνδρομή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” και της Υπεραγοράς “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”, από την πρώτη ώρα, εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στο δοκιμαζόμενο από την πύρινη λαίλαπα ακριτικό λαό του Έβρου.

Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν σε πενήντα πυρόπληκτες οικογένειες δέματα  επισιτιστικής βοήθειας με κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης  για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους.

Swiss Approval

Στη συνέχεια, αρχόμενου του μηνός Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 2 του μηνός, παραδόθηκαν εκατόν πενήντα δέματα επισιτιστικής βοήθειας σε ισάριθμες οικογένειες, που έχουν επιλεγεί ως ευάλωτες, σε υλοποίηση κοινού Προγράμματος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” και της Υπεραγοράς “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.

Την ίδια ημέρα παραδόθηκαν επίσης πενήντα δέματα σε υλοποίηση δραστηριότητος του Συνδέσμου Ελλήνων Εφοπλιστών “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ”, σε ισάριθμες οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος με πολλή ευγνωμοσύνη ευχαριστεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, που στέκεται συμπαραστάτης του ακριτικού λαού μας στις δύσκολες αυτές ώρες, και τους αρμοδίους του Φιλανθρωπικού Οργανισμού  “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, της Υπεραγοράς “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”  και του  Συνδέσμου Ελλήνων Εφοπλιστών “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ”.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Σεπτεμβρίου, 2023 13:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV