Διακοπή νερού σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Φεβρουαρίου, 2023 09:41

Διακοπή νερού σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Για την διακοπή υδροδότησης σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών, σε περιοχή της Αλεξανδρούπολη ενημερώνει η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Η διακοπή υδροδότησης ξεκίνησε από το πρωί στις 8:30 και θα διαρκέσει έως τις 16:00. Το νερό θα επανέλθει σταδιακά, ενώ από την Υπηρεσία θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Αναλυτικά:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2023 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ από το Μουσικό Σχολείο (παλιό Νοσοκομείο) στις οδούς Ιωακείμ Καβύρη και 14ης Μαΐου μέχρι την οδό Κ. Παλαιολόγου.

    Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω εργασιών στο πλαίσιο της σύμβασης με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ – ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΦΑΣΗ Α” θα πραγματοποιηθούν από την Ανάδοχο εταιρεία εργασίες τοποθέτησης υπέργειων τοπικών σταθμών ελέγχου πίεσης (ΤΣΕΠ).

    Για τον λόγω αυτό θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στις 08-02-2023 από 08:30 έως 16:00. Το νερό θα επανέλθει σταδιακά.

    Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

    Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 8 Φεβρουαρίου, 2023 09:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV