Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Κυριακή στην Δ.Ε. Φερών

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιανουαρίου, 2023 10:58

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Κυριακή στην Δ.Ε. Φερών

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φερών την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου λόγω εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Η διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί από 08:00 έως 17:00 , για τις περιοχές Αγίας Παρασκευής, ο πάνω νέος συνοικισμός, και οι οικισμοί Δορίσκου – Μοναστηρακίου – Καβυσού. Το νερό θα επανέλθει σταδιακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω εργασιών στα πλαίσια της προμήθειας ΄΄ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ – ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ-ΦΑΣΗ Α’΄΄ θα πραγματοποιηθούν από την Ανάδοχο εταιρεία της Σύμβασης εργασίες τοποθέτησης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (παροχόμετρα) στην δεξαμενή της περιοχής σας.

Παράλληλα με τις εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού, έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της
περιοδικής συντήρησης, εργασίες καθαρισμού του εσωτερικού της δεξαμενής 2 δύο (θαλάμων) στην Αγ. Παρασκευή.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στις 29-01-2023 από 08:00 έως 17:00 , για τις περιοχές Αγίας Παρασκευής, ο πάνω νέος συνοικισμός, και οι οικισμοί Δορίσκου – Μοναστηρακίου – Καβυσού. Το νερό θα επανέλθει σταδιακά.
Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής
υδροδότησης.
Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιανουαρίου, 2023 10:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV