Καταστροφές στην Αλεξανδρούπολη από τη σφοδρή βροχόπτωση

Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 23 Νοεμβρίου, 2023 10:32

Καταστροφές στην Αλεξανδρούπολη από τη σφοδρή βροχόπτωση

Έντονα προβλήματα προέκυψαν στην πρωτεύουσα του Νομού Έβρου, από τη χθεσινή νεροποντή, τα περισσότερα εκ των οποίων εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο και κυρίως στην περιοχή των Δικέλλων.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Δαστερίδης Ηλίας, μιλώντας στην “Πρωινή Περιπολία” του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ.

Ο κ. Δαστερίδης έκανε λόγο για εκτεταμένες ζημιές στο οδικό δίκτυο καθώς – όπως τόνισε – δημιουργήθηκαν ρήγματα σε σημεία του δρόμου που ενώνει τα Δίκελλα με την πόλη της Αλεξανδρούπολης.


Ο Αντιδήμαρχος μίλησε για τεράστιες ποσότητες νερού και φερτών υλικών, τα οποία κατέβαιναν από το βουνό, απόρροια της μεγάλης καταστροφής των δασικών εκτάσεων που συντελέστηκε τον Αύγουστο από τη μεγάλη φωτιά.

Σημείωσε ότι υπήρξε ένας απεγκλωβισμός ατόμου που κινδύνευε, από την πυροσβεστική.

Τέλος ο κ. Δαστερίδης – που τη στιγμή της συνομιλίας βρισκόταν στον τόπο της καταστροφής – δήλωσε πως δεν έχει ακόμα συνολική εικόνα για ζημιές σε περιουσίες πολιτών, καθώς η διαδικασία της καταγραφής βρίσκεται σε εξέλιξη, προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες θα βρίσκονται σε εγρήγορση προχωρώντας ακόμα και σε μισθώσεις ιδιωτικών μηχανημάτων, αφού αναμένονται ακόμα περισσότερες βροχοπτώσεις το Σαββατοκύριακο.


Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 23 Νοεμβρίου, 2023 10:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV