Β. Τσομπανίδης: « Κακώς τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχουν προτεραιότητα τον πρωτογενή τομέα»

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 4 Ιουλίου, 2019 16:57

Β. Τσομπανίδης: « Κακώς τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχουν προτεραιότητα τον πρωτογενή τομέα»

Ο πρόεδρος του κόμματος  ΑΚΕΛ-ΕΠΑΜ Βάκης Τσομπανίδης μίλησε για την υποψηφιότητα του κόμματος που ηγείται σε αυτές τις εκλογές, τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, το δημογραφικό πρόβλημα συνολικά της χώρας και ειδικά της περιοχής μας, τον αγροτικό τουρισμό και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της Κυριακάτικης εκλογικής διαδικασίας.

Ξεκινώντας την συζήτηση τόνισε ότι «Έχουμε συστρατευθεί με το Ε.ΠΑ.Μ έχοντας ως  πολιτικό πλαίσιο της σύμπραξης αυτής το τρίπτυχο: Εθνική Ανεξαρτησία, Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, Κοινωνική Απελευθέρωση».

Στη συνέχεια της συζήτησης πρόσθεσε ότι «Είμαστε πατριωτικό κόμμα», μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχουν μικρά κόμματα.Στη συνέχεια πρόσθεσε «Κακώς τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχουν προτεραιότητα τον πρωτογενή τομέα».

Σε ερώτηση σχετικά με τον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας και συνολικά της χώρας μας τόνισε ότι ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το μεγάλο κόστος παραγωγής. Αναφορικά με το εργοστάσιο ζάχαρης και την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει η ΕΒΖ ανέφερε ότι «Οι παραγωγοί του εργοστασίου ζάχαρης της Ορεστιάδας παραμένουν απλήρωτοι».

Έπειτα σχολίασε το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και ειδικότερα της περιοχής μας ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα μακροχρόνιο πολιτικό πλάνο που δεν υπήρξε ποτέ για να δοθούν κίνητρα στους νέους.

Ακόμη σχετικά με τον αγροτικό τουρισμό επανέλαβε ξανά ότι το κόστος είναι απαγορευτικό και δεν βοηθάει τον κόσμο να επενδύσει στον πρωτογενή τομέα.

Τέλος κλείνοντας την συζήτηση κάλεσε τον κόσμο και κυρίως τους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στις εκλογές και να θυσιάσουν μία μέρα διακοπών-θάλασσας και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

 


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 4 Ιουλίου, 2019 16:57

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV