Ατρόμητος Ασπρονερίου vs Διαιτητή !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Οκτώβριος 31, 2016 13:24

Ατρόμητος Ασπρονερίου  vs Διαιτητή !

Ανακοίνωση με παράπονα εξέδωσε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου για την διαιτησία του κ. Κεσσούδη!

Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου μετά το χθεσινό παιχνίδι στις Φέρες κόντρα στην Θράκη για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου (6-1 υπέρ των γηπεδούχων ) εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή  κ. Κεσσούδη , διαβάστε αναλυτικά:

Οι Διαιτητές «καμικάζι» όπως ανέφερε η Διοίκηση  του Έβρου Σουφλίου σε προηγούμενη ανακοίνωση της, ξαναχτύπησαν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου επιλέγοντας να λάβει μέρος στην Α’  κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και να αγωνιστεί με ευγενή άμιλλα και διαφάνεια αντιμετώπισε την Θράκη Φερών στην έδρα της παίζοντας με 12 παίκτες έναντι 10.

Πρωταρχικός παίκτης ο διαιτητής «Κύριος» Κεσούδης ξεπερνώντας τα όρια με την εριστικότητα  και την επιθετικότητα του «αποτελείωσε» τον Ατρόμητο ,ενώ προηγήθηκε του αποτελέσματος, μοιράζοντας άφθονα πέναλντι, κίτρινες και κόκκινες κάρτες αποφασίζοντας έτσι την τελική τροπή του αγώνος σε μια ταπεινωτική ήττα.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο να σφυρίζουν αγώνες τέτοιοι διαιτητές χωρίς ήθος , σεβασμό και αξιοπρέπεια πρωτίστως για τον εαυτό τους και έπειτα για όλους εκείνους τους παίκτες που μπαίνουν στο γήπεδο να αγωνιστούν με την ψυχή τους.

ΥΓ  Οι συνάδελφοι του απλοί θεατές χωρίς λάθη!!!!!

ΥΓ Πλήρως κατανοητό ότι δεν επιθυμούμε την παρουσία του σε κανέναν αγώνα μας μέχρι την λήξη της αθλητικής περιόδου!!!

AutoGas Διαμαντής

lampernakis

Soccer Park
Εν κάραγατς

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Οκτώβριος 31, 2016 13:24

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV