«Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη»: Ομιλία από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Οκτωβρίου, 2023 10:06

«Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη»: Ομιλία από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας

Oμιλία διοργανώνει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας, αρμοδιότητας του  Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ν. Ορεστιάδας στις 10 Οκτωβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 – 20.00 

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου:

Είναι  γνωστό ότι στην Ορεστιάδα εδρεύει μία σημαντικότατη υγειονομική δομή που εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στον πληθυσμό του Βορείου Έβρου και όχι μόνο.


     Πρόκειται για το Κέντρο  Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας που αποτελεί υγειονομική δομή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με αποστολή την ψυχοκοινωνική μέριμνα, τη συμβουλευτική παρέμβαση στην κοινότητα καθώς και τη διαφώτιση, πρόληψη, θεραπεία και συμβολή στην αποκατάσταση και κοινωνική ένταξη των ψυχικά νοσούντων συνανθρώπων μας.

       Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου και στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η εκπαίδευση γύρω από τις ψυχικές ασθένειες σε όλο τον κόσμο, καθώς και η κινητοποίηση των προσπαθειών για τη στήριξη της ψυχικής υγείας.

    Στα πλαίσια της άνω αποστολής του αλλά και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου,  το Κ.Ψ.Υ. Ορεστιάδας   διοργανώνει ομιλία με θέμα:                   

«Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη»

   Η ομιλία πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νέας Ορεστιάδας στις 10-Οκτωβρίου-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.οο – 20.οο   με   Είσοδο Ελεύθερη  και  ομιλητές είναι οι:

  • Μπαλωτής Αθανάσιος., Ψυχίατρος Παιδιών  και  Εφήβων,
  • Δελημπαλτά Μαρία  Ελένη,  Π.Ε.   Ψυχολόγος,
  • Κουτρουβή Κωνσταντινιά,    Τ.Ε.    Επισκέπτρια Υγείας,
  • Παπαγεωργίου Ελένη,   Τ.Ε. Ψυχιατρική Νοσηλεύτρια.

         Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς να τιμήσετε με την παρουσία Σας και τη συμμετοχή Σας την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 4 Οκτωβρίου, 2023 10:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV