Αποχωρούν από το Τελωνείο Κήπων οι αγρότες αλλά συνεχίζουν τον αγώνα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Φεβρουαρίου, 2024 10:12

Αποχωρούν από το Τελωνείο Κήπων οι αγρότες αλλά συνεχίζουν τον αγώνα

Την αποχώρηση των αγροτών από το μπλόκο του Τελωνείου των Κήπων γνωστοποίησε ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Στην ανακοίνωσή γίνεται ωστόσο γνωστό πως θα συνεχίζουν τον αγώνα “για την επίλυση τόσο των δικόν μας προβλημάτων μας όσο και του τόπου μας“.

Με σεβασμό στους συμπολίτες μας αγωνιζόμαστε για να μη σβήσει η αγροτιά. Για να μπορεί η χώρα μας να στηριχτεί στην ισχυρή και αυτοδύναμη παραγωγική διαδικασία. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας” αναφέρουν χαρακτηριστικά.


Στα βόρεια του νομού ωστόσο το μπλόκο στις Καστανιές παραμένει, όπως αποφασίστηκε χθες, Πέμπτη από την συντονιστική επιτροπή των Αγροτικών Συλλόγων Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Νέας Βύσσας και Τριγώνου για συνέχιση του αγώνα, με διατήρηση του μπλόκου στις Καστανιές και ενδυνάμωσή του (αναλυτικά δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση από τον Αγροτικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης:

Ο αγώνας για τη δικαίωση των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των αλιέων και των μελισσοκόμων του πολύπαθου Νομού μας συνεχίζεται, παίρνοντας άλλες μορφές πάλης. (σύσκεψη σήμερα το βράδυ στο εργατικό κέντρο με όλους τους φορείς )

Σήμερα ΟΣΟΙ αγωνιζόμαστε όλο αυτό το διάστημα αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι από το μπλόκο του τελωνείου, απλήρωτοι ή κακοπληρωμένοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να μας έχουν επιστραφεί τα κλεμμένα από τις τσέπες μας χρήματα και χωρίς να έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά μας.

Δηλώνουμε όμως προς όλους ότι θα εξακολουθήσουμε με αξιοπρέπεια ,πάθος και δυναμισμό τις προσπάθειές μας για την επίλυση τόσο των δικόν μας προβλημάτων μας όσο και του τόπου μας .

Με σεβασμό στους συμπολίτες μας αγωνιζόμαστε για να μη σβήσει η αγροτιά. Για να μπορεί η χώρα μας να στηριχτεί στην ισχυρή και αυτοδύναμη παραγωγική διαδικασία. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Ενάντια στις ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές και τα τραγικά λάθη που απειλούν να εξαφανίσουν τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας, τον πρωτογενή τομέα, εμείς θα είμαστε όρθιοι και μάχιμοι στα μετερίζια για ένα καλύτερο αύριο αυτού του τόπου.

Ο αγώνας συνεχίζεται !


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Φεβρουαρίου, 2024 10:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV