Αποσύρει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο Βαγγέλης Ρούφος

Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 7, 2018 15:30

Αποσύρει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο Βαγγέλης Ρούφος

Βαγγέλης Ρούφος: «Για προσωπικούς λόγους είμαι στη δυσάρεστη θέση να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης»

Μειώθηκαν κατά μία οι υποψηφιότητες για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης στις ερχόμενες εκλογές καθώς την απόσυρση του από την διεκδίκηση του Δήμου ανακοίνωσε σήμερα ο Βαγγέλης Ρούφος. Στην ανακοίνωση επικαλείται προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της απόσυρσης της υποψηφιότητάς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Eίμαι στη δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσω ότι για πολύ συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τη διεκδίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

»Είναι μια ανθρώπινη προτεραιότητα και ελπίζω ότι οι φίλοι μου, που βρέθηκαν κοντά σ’ αυτή την προσπάθεια, θα με καταλάβουν και πως θα κατανοήσουν τη στάση μου και την απόφαση μου. Ασφαλώς και θα απογοητευθούν, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, δεν θα το δουν να ολοκληρώνεται και να κρίνεται από τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης. Σίγουρα, όμως, θα σεβαστούν και θα εκτιμήσουν την ειλικρινή στάση μου,  που παρά τις Σειρήνες, δεν ενέδωσα σε προσωπικά, εύκολα και ιδιοτελή σενάρια.

»Ξεκινήσαμε κάτι το όμορφο κι αυτό οφείλουμε να το κρατήσουμε ως μια παρακαταθήκη.

»Ήταν τιμή μου που έτυχα της συμπαράστασης και της υποστήριξης από πολλές πλευρές. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω και θα φροντίσω όλους αυτούς τους δεσμούς να τους διευρύνω και να τους ενισχύσω.

»Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, μια νέα δημιουργική χρονιά με Υγεία και Προκοπή για σας και τις οικογένειες σας».


Συντάκτης Νewsroom Δεκέμβριος 7, 2018 15:30

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter