Απάντηση Μαυρίδη στην επιστολή των βουλευτών του ΚΚΕ Δελή και Στολτίδη

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιανουαρίου, 2020 13:13

Απάντηση Μαυρίδη στην επιστολή των βουλευτών του ΚΚΕ Δελή και Στολτίδη

Απαντητική επιστολή προς τους βουλευτές του ΚΚΕ Δελή και Στολτίδη απέστειλε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ο Βασίλης Μαυρίδης.

Η επιστολή του κ. Μαυρίδη έρχεται ως απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσαν οι δύο βουλευτές στο κοινοβούλιο αναφορικά με την σύμβαση εργασίας ενός εργαζομένου της ΔΕΥΑΟ ο οποίος βρίσκεται σε ένα αβέβαιο καθεστώς εργασίας εδώ και 21 μήνες.

Ο κ. Μαυρίδης σε υψηλούς τόνους χαρακτηρίζει ωμή παρέμβαση των δύο βουλευτών στο έργο της Δικαιοσύνης καθώς εκεί έχει οδηγηθεί η υπόθεση και υπερτονιζει τον σεβασμό του Δήμου Ορεστιάδας στα εργασιακά δικαιώματα.Ακολουθεί η επιστολή του κ. Μαυρίδη:

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές

Με την παρούσα επιστολή, αφού σας εκφράσω αρχικά τις θερμές μου ευχές για καλή χρονιά και σας ευχαριστήσω για το κοινοβουλευτικό σας έργο, όσον αφορά σε ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ορεστιάδας, επιτρέψτε μου να σας γνωστοποιήσω την έντονη αγανάκτησή μου για το περιεχόμενο της ερώτησης που καταθέσατε στην Βουλή των Ελλήνων και αφορά υπόθεση εργαζομένου στη Δ.Ε.Υ.Α.Ο..Θεωρώ ότι σε μία υπόθεση ,που η επίλυση της έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, η ερώτησή σας αποτελεί ωμή παρέμβαση στο έργο της.
Όσον αφορά στους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σας για τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ο, δεν θα τους σχολιάσω, σεβόμενος την θεσμική σας ιδιότητα.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας τονίσω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι ο σεβασμός στα εργασιακά δικαιώματα, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και το αποδεικνύουμε συνεχώς.


Συντάκτης Νewsroom 10 Ιανουαρίου, 2020 13:13

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV