Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Τζ. Ιμάμογλου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Οκτωβρίου, 2023 11:39

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Τζ. Ιμάμογλου

Κατόπιν πρότασης από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χρήστο Μέτιο και μετά την επίσημη δημοσίευση στο ΦΕΚ, ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου ανέλαβε καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της παρούσας θητείας, δηλαδή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ακόρεστη θέληση μου να υπηρετώ τους συμπολίτες μου δεν θα καμφθεί ποτέ και ότι θα βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους πολίτες όπως έκανα εξάλλου τα τελευταία 16 έτη από όποια πολιτική θέση η κοινωνία μας θεωρήσει ότι αξίζει να βρίσκομαι» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.

Θυμίζουμε πως ο Τζιχάν Ιμάμογλου εξελέγη το 2019 περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη, ωστόσο μετά από μερικά χρόνια ανεξαρτητοποιήθηκε και κατόπιν εντάχτηκε στη διοικούσα «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 δεν κατάφερε να εκλεγεί εκ νέου περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».


Πηγή: xronos.gr


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Οκτωβρίου, 2023 11:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV