Οι πρώτες αντιδράσεις Μέτιου και Τοψίδη – Κάλεσμα για τον δεύτερο εκλογικό γύρο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Οκτωβρίου, 2023 11:08

Οι πρώτες αντιδράσεις Μέτιου και Τοψίδη – Κάλεσμα για τον δεύτερο εκλογικό γύρο

Οι δύο παρατάξεις που βρίσκονται πλέον αντιμέτωπες στην δεύτερη κάλπη εξέδωσαν τις πρώτες τους ανακοινώσεις μετά τον πρώτο γύρο της Κυριακής 8 Οκτωβρίου:

Η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη που περνά στον β γύρο εκλογών την ερχόμενη Κυριακή για την Περιφέρεια ΑΜΘ εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και παράλληλα καλώντας τους πολίτες να την επιλέξουν στην κάλπη:

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ θα κερδίσει τις Εκλογές την Κυριακή 15/10


Πριν και πάνω από όλα, ευχαριστούμε όλες και όλους για την στήριξη που έδειξαν στην μοναδική ανεξάρτητη παράταξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ο α’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ολοκληρώθηκε αποδίδοντας στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ποσοστό 35,33%.

Το ποσοστό αυτό είναι η ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και να αποδώσουμε την Περιφέρεια ΑΜΘ στην πραγματική λαϊκή βούληση και όχι στην κατευθυνόμενη ψήφο.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ δημιουργήθηκε και πορεύτηκε χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, με μοναδική υποχρέωση την υπηρεσία προς τους πολίτες της Περιφέρειας μας και αποκλειστικό πρόταγμα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του.

Με αυτές τις αρχές δίνουμε τη μάχη του β’ γύρου προκειμένου να καταφέρουμε την ανατροπή και να αποδείξουμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα ότι εμείς ορίζουμε το μέλλον του τόπου μας.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ και οι άνθρωποι της, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίζουν μάχες. Το 2019, το ποσοστό που είχε συγκεντρώσει η παράταξη στο α’ γύρο ήταν 30,66% και έγινε 49.23%. Αυτή τη φορά το ποσοστό του 35,33% μπορεί και πρέπει να γίνει 55%.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να δηλώσουν ισχυρό παρών την Κυριακή 15/10, για να δώσουμε στην Περιφέρεια μας, την ανάπτυξη που της αξίζει: Την ανάπτυξη που σχεδιάζουμε εμείς για εμάς, εμείς για τον τόπο μας, εμείς για τους ανθρώπους μας.

Η παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” από την άλλη πλευρά με δήλωση του επικεφαλής της ευχαριστεί τους πολίτες που έδωσαν στις πρώτες κάλπες πρωτιά και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα και για την δεύτερη Κυριακή:

Δήλωση του επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία καθώς επίσης όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας.

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε! Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη!

Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση είμαστε η μεγαλύτερη παράταξη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με διαφορά 7% και περισσότερες από 21.000 ψήφους!

Την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε ως κοινωνία και ως πολίτες να επιλέξουμε Περιφερειάρχη, τον άνθρωπο που θα έχει την ευθύνη της αναπτυξιακής προσπάθειας που χρειάζεται ο τόπος μας.

Σε αυτήν την κρίσιμη επιλογή για την πορεία του τόπου μας δε χωρούν πειραματισμοί.

Ο Περιφερειάρχης οφείλει να έχει εμπειρία, γνώση και πρόγραμμα. Πρέπει να μπορεί να διοικεί και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Έχω τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν με υπευθυνότητα και θα μας εμπιστευτούν.

Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη στις 15 Οκτωβρίου. Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Οκτωβρίου, 2023 11:08
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV