Ανθρώπινοι σοροί ανακαλύφθηκαν σε ράγες στο δρομολόγιο Έβρος – Ροδόπη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Νοεμβρίου, 2018 12:23

Ανθρώπινοι σοροί ανακαλύφθηκαν σε ράγες στο δρομολόγιο Έβρος – Ροδόπη

Ανθρώπινοι σοροί πάνω σε σιδηροδρομική γραμμή ανακαλύφθηκαν χάρη στο δρομολόγιο τρένου από τον Έβρο στην περιοχή της Ροδόπης. Ανακαλύφθηκαν τα πτώματα τουλάχιστον δύο ατόμων, ενώ εικάζεται ότι υπάρχουν άλλα δύο

Ανθρώπινοι σοροί που βρίσκονταν πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή, ήταν η αιτία καθυστέρησης του τρένου για Κομοτηνή. Η παραπάνω πληροφορία έγινε γνωστή σήμερα το πρωί εξαιτίας της καθυστέρησης του δρομολογίου της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Έβρο προς Ροδόπη. Μεταξύ Φύλακα και Βέννα είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση και όπως προκύπτει από το επιτόπιο ρεπορτάζ του xronos.gr ανακαλύφθηκαν τα πτώματα τουλάχιστον δύο ατόμων, ενώ εικάζεται ότι υπάρχουν άλλα δύο.

Βέβαια είναι δύσκολο να προσδιοριστεί άμεσα ο ακριβής αριθμός των πτωμάτων, καθώς έχουν διαμελιστεί από το τρένο που διήλθε την σιδηροδρομική γραμμή. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προχωρήσουν στο μακάβριο έργο της περισυλλογής των διαμελισμένων πτωμάτων. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για παράτυπους μετανάστες, αλλά τίποτα προς το παρόν δεν είναι βέβαιο.

Πηγή: xronos.gr


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Νοεμβρίου, 2018 12:23

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV