Ούτε ποδόσφαιρο ούτε μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Μαρτίου, 2020 12:22

Ούτε ποδόσφαιρο ούτε μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναστολή τόσο των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου όσο και της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αποφάσισαν οι ενώσεις τους.

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε δράση στην ΕΠΣ Έβρου όπως ανακοίνωσε προ ολίγου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου μιας και η κατάσταση στα σύνορα δεν έχει εξομαλυνθεί. Επιπροσθέτως δεν θα διεξαχθούν και οι αγώνες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις!

Αναστολή πρωταθλημάτων ΕΠΣ Έβρου:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.  Έβρου αφού  επανεκτίμησε τα γεγονότα που  εκτυλίσσονται στα σύνορα του Νομού μας, τα οποία επηρεάζουν άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους  στο άθλημα (ποδοσφαιριστές – παράγοντες – διαιτητές), αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των αγώνων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της αρμοδιότητάς του, δηλώνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του  σε όλους όσους  νυχθημερόν μοχθούν για τη φύλαξη των συνόρων μας.

Αναβολή πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΑΜΑΘ:

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων των σωματείων της Ένωσης όλων των κατηγοριών. Για τον τρόπο και το χρόνο επανέναρξης των πρωταθλημάτων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση. Επόμενη ενημέρωση Τετάρτη 18/03/2020.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Μαρτίου, 2020 12:22

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV